3ver-in-1_box

om prakash (om_major@hotmail.com)
Mon, 20 Dec 1999 09:07:31 GMT


>
>To,
>
>dear sirs,
>
> Hi , i am using RH6.0 ker-2.2.5 , i want to use other versions so i
>manipulated lilo.conf and all versions are booting ok. But problems is
>new versions (2.2.10 and 2.2.9) are not ping to either lo or to own box.
>
>while booting first time (new versions) it asked for modules.def so
>i copied from /lib/module/2.2.5-15/module.dep to
>/lib/modules/2.2.10/module.dep
>
>
>and then showed version conflict in
>/boot/system.map -->system.map.2.2.5-15 so i removed softlink(rm
>system.map)
>its working.
>
>Now while booting new versions it shows message as follows:
>
> DELAYING ETH0 INTIALISATION....<------------------------------
>
>
>if i ping it shows
> NETWORK UNREACHABLE...
>
>BUT for old 2.2.5-15(redhat's) its working fine so what may be problem
>(note: kernel config for all versions are same)i dont know.
>
>so please reply me anybody who knows (gurus) about this type of probles.
>
> According to me Problems may be due to
> 1) /boot/system.map
> 2) /lib/modules/version/module.dep
> 3) ......
> i don't know how create new system.map and module.dep so please help me
>and why newversions not detecting the eth0 or lo
>
>from
>ome
>(om_major@hotmail.com)
>
>
>______________________________________________________
>Get Your Private, Free Email at http://www.hotmail.com
>
>-
>To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-net" in
>the body of a message to majordomo@vger.rutgers.edu

______________________________________________________
Get Your Private, Free Email at http://www.hotmail.com

-
To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-net" in
the body of a message to majordomo@vger.rutgers.edu